• Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden! Gratis verzending boven €60.

Reactie plaatsen

Reacties

Shivani Gowrising
10 dagen geleden

Wij hebben gisteren een hele leuke workshop gehad van Astrid. Heel vriendelijk en duidelijk. Ze liet ons gewoon onze gang gaan. We werden daar helemaal zen van.
Nogmaals dank voor de workshop Astrid!
Complimenten!

Hermine Cramer
een maand geleden

Met ons lunchclubje vierden we de 75e verjaardag van één van ons. Het waren gezellige uurtjes bij jou, Astrid.
We gingen alle vier met een mooi en kleurrijk attribuut voldaan naar buiten.

Ellie
een maand geleden

Vanmiddag met familie en vrienden een leuke workshop gehad van Astrid. Leuke activiteit die we zeker nog wel eens gaan doen.

Wil
een maand geleden

Leuke workshop met een lekkere lunch.
We hebben mooie dingen gemaakt, werd niet op tijd gelet, en zo konden we ook uitgebreid bijkletsen. Voor herhaling vatbaar!

José van Daalen
2 maanden geleden

Met 2 zussen en 3 schoonzussen een supergezellige middag gehad. We begonnen met een heerlijke lunch met door Astrid gebakken desembrood met cranberries en heerlijke tonijnsalade. Daarna een lastige keuze om uit een grote collectie iets moois te kiezen om te beschilderen. Ook al zijn we niet állemaal creatief, ieder van ons heeft iets leuks gemaakt en gingen we blij met onze projecten naar huis. Nogmaals bedankt Astrid!

Trees
2 maanden geleden

Met 7 zussen en schoonzusjes hebben we bij Astrid de workshop tuin-kadootjes schilderen gedaan. Het werd een superleuke en gezellige middag ! Het uitzoeken van de materialen was op zich al een uitdaging , er was zoveel leuks te kiezen. Iedereen ging heel enthousiast aan de slag en de resultaten mochten er zijn . Ondertussen genoten we van de koffie en thee met bonbons en van de goed verzorgde lunch.
Bedankt voor jouw enthousiasme en goede tips.

Zussendag 4 dames
3 maanden geleden

Wij hebben een workshop schilderen gedaan. Superleuk en gezellig. Wat een goed verzorgde lunch en een gezellige gastvrouw. We hebben genoten.

Rosa
5 maanden geleden

Bij aankomst konden wij kiezen tussen verschillende leuke tuinbeeldjes/creaties. Er was zoveel keuze dat dat al een hele opgave was. Alles was leuk. Daarna gingen we onder het genot van een lekker drankje, koekje en chocolaatje schilderen. We mochten onze eigen creaties maken met hulp van een aantal tips van Astrid. Het was een leuke middag.

Sjoukje Otto
5 maanden geleden

Donderdag een leuke en leerzame workshop gehad. Met aardige tips voor het beschilderen van de dieren. Verrassende creaties door ons gemaakt, onder leiding van Astrid, waar we trots op zijn. Zeker aan te raden en voor ons een keer een herhaling.

Marianne
6 maanden geleden

Met de Tennis vriendinnen hebben wij de leukste tuin-eyecatchers met elkaar beschilderd.. Ieder op zijn eigen wijze . De een was nog leuker dan de ander. We hebben allemaal een leuke middag gehad en het resultaat pronkt in diverse tuinen. Leuke workshop. 17 maart 2023