Reactie plaatsen

Reacties

een dag geleden

We hebben bij Astrid op zondag een superleuke workshop gedaan. We kregen alle tijd om een tuincadeautje uit te zoeken. Ook goede schilderadviezen gekregen onder het genot van thee met een flink stuk appeltaart.
De resultaten van onze verfkunsten waren top!
Mooi om eigen werk in je tuin of op je balkon op te hangen of neer te zetten.

Dankjewel Astrid!

Ella
21 dagen geleden

Wat een gezellige workshop hebben we gehad. Heel veel keuze en prachtige resultaten. Dankjewel Astrid.

Brigitte
een maand geleden

Wat is dit moeilijk.........een keus maken uit zoveel leuke creaties. Maar het is gelukt. Em wat een mooie resultaten. Met war advies en hulp gingen we allemaal blij en trots naar huis. Kortom een geslaagde workshop!

Anke
een maand geleden

Vanwege een 65ste verjaardag van eens van ons vieren een heel gezellige en leuke workshop gedaan. Er was zoveel keus om te schilderen dat het in eerste instantie moeilijk was om daaruit te kiezen. Uiteindelijk ging iedereen enthousiast aan de slag en waar nodig kon je tips krijgen van Astrid. Het was super leuk om hiermee bezig te zijn en het resultaat was top! Ook de afwisseling met koffie/thee en lunch was fijn. Echt een aanrader voor een creatieve activiteit.

Geja
2 maanden geleden

Ontzettend bedankt voor de uitstekende service en correspondentie. Mooie tuin accessoire besteld vanuit het buitenland voor een Nederlandse verjaardag, Dank je wel, Astrid.

Hennie
3 maanden geleden

We waren met 7 dames, hadden wat te vieren. Een vd dames was 70 geworden. Wat een super leuke, gezellige creatieve workshop. Wat een keuze, en heel leuk om te doen. En niet te vergeten, de heerlijke lunch en de zelfgemaakte chocola, top. Iedereen gaat met wat origineels naar huis. Aanrader. Bedankt Astrid.

Irene
3 maanden geleden

Gisteren met zijn vijven workshop gedaan. Goed verzorgd, veel advies en hulp waar nodig. Een aanrader! De keuze aan figuren is reuze en ook leuk om eens te kijken voor een cadeautje.

lisette
4 maanden geleden

Super gezellige en creatieve ochtend gehad! Veel keus in producten om te beschilderen en aan het eind een mooi resultaat!

Shivani Gowrising
5 maanden geleden

Wij hebben gisteren een hele leuke workshop gehad van Astrid. Heel vriendelijk en duidelijk. Ze liet ons gewoon onze gang gaan. We werden daar helemaal zen van.
Nogmaals dank voor de workshop Astrid!
Complimenten!

Hermine Cramer
6 maanden geleden

Met ons lunchclubje vierden we de 75e verjaardag van één van ons. Het waren gezellige uurtjes bij jou, Astrid.
We gingen alle vier met een mooi en kleurrijk attribuut voldaan naar buiten.